TimoSuomi

MAAILMANRAUHA 2.0

MAAILMANRAUHA 2.0

Niin vaikeasti saavutettava Maailmanrauha on täysin mahdollista. Olemme vain yrittäneet saavuttaa sen väärällä tavalla. Olemme yrittäneet puhua järkeä johtajillemme ja YK:lle, mutta tämä ei tule koskaan toimimaan. Voimme saavuttaa sen Me Maailmankansalaiset Voimalla.

Voimme yhdessä hellästi PAINOSTAA poliitikkomme ympäri maailmaa uudistamaan Yhdistyneet Kansakunnat, niin että siitä tulee maailman valtias, sekä poliisi. Tämä tulee aikanaan johtamaan Maailmanrauhaan.

YHDISTYNEET KANSAKUNNAT 2.0

Me Maailman Kansalaiset voimme saada aikaiseksi maailmanrauhan painostamalla valtioiden johtajat uudistamaan Yhdistyneet Kansakunnat seuraavalla tavalla

 • YK puretaan totaalisesti ja rakennetaan uudelleen niin, että se on tehokas ja ketterä.

 • YK:sta tulee maailman johtaja ja poliisi.

 • YK:lle annetaan valtuudet johtaa maailman ydin-, biological- ja kemiallisten aseiden poisto ohjelmaa.

 • 10-20 vuoden sisään ainoastaan YK:lla tulee olemaan merkittävät aseelliset puolustusvoimat.

 • YK Turvallisuusneuvosto ja kaikki vastaavat epätasa arvoiset rakennelmat poistetaan.

 • Yksi maa -  yksi ääni - enemmistö voittaa.

 • YK:lla on valtuus ja voima selvittää kaikki konfliktit, pysäyttää aseelliset selkkaukset ja sodat, sekä poistaa vallasta, vaikka voimakeinoin kaikki tyrannit, jotka vahingoittavat omia kansalaisiaan millään tavoin.

 • YK:n pitää puolustaa jokaista maata, joka joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi. Aseelliset selkkaukset ja sodat loppuvat tähän.

 • YK tulee olemaan maailman johtaja, joka valvoo että isot kansainväliset yritykset ja valtiot noudattavat kansainvälisiä sääntöjä.

 • YK laatii tarkat säännöt ja lait siitä miten kaikkien maiden on kohdeltava kansalaisiaan, sekä määrittää mitä aseita valtioilla voi olla.

 • Isot valta valtiot ovat yrittäneet korjata maailman ongelmia, mutta aika huonolla menestyksellä. Nyt on uuden ja parannetun YK:n vuoro vihdoinkin korjata kaikki maailman isot ongelmat. Ainoastaan YK kykenee sen tekemään!

Miten me voimme saavuttaa tämän maailmaa mullistavan YK:n uudistuksen?

Aloittamalla valtavan sähköposti kapinan ja some kampanjan. Ihmisiä ympäri maailmaa kehotetaan kirjoittamaan, lähettämään sähköpostia tai soittamaan mahdollisimman monelle nykyisille ja tuleville kunnan- ja kaupungin virkailijoille, kansanedustajille, ministerille ja presidentille jotain tämän tyylistä:

“Hyvä poliittinen ehdokas, vaaleilla valittu virkailija tai poliitikko. Haluan kertoa teille, että jotta saisitte ääneni seuraavissa vaaleissa, teidän on tehtävä julkinen ilmoitus siitä, että te kannatte YK:n uudistamista ja jos teidän uralla koskaan tulee mahdollisuus äänestää tästä asiasta, te lupaatte äänestää sen puolesta. Eli, te lupaatte tehdä parhaanne, jotta YK:n uudistu menee läpi. Kiitos tuestanne.”

Kun tarpeeksi moni henkilö eri maissa ympäri maailmaa tekee yllä olevan, poliitikot ymmärtävät, että jolleivat he kannata YK:n uudistusta, heillä ei ole mitään mahdollisuutta tulla uudelleen valituksi tai valituksi edes ensimmäistäkään kertaa.

Tällä tavalla poliitikot aina kuntatasolta presidenttiin asti ovat PAKOTETTUJA ajamaan YK:n uudistusta läpi, ja sitten se on vain ajan kysymys, kun uudistuksesta tulee todellisuutta.

Meidän ei tarvitse voittaa kaikkia maita, vaan reilusti yli 50%, joka on helppo saavuttaa ja sillä voimalla voimme ajaa uudistuksen läpi, vaikka nykyiset mahtivaltiot tietenkin pistävät vastaan. Ne tulevat antamaan periksi! Olen aivan varma, että valtaosa maailman valtioista haluaisi uudistaa YK:n, joten uudistus tulee olemaan helppoa ajaa läpi YK:ssa.

Kun Me Maailman Kansalaiset onnistumme YK:n uudistuksessa, sen jälkeen voimme käyttää samaa sapluunaa, ja pakottaa päättäjät hyväksymään monia muita maailmalle ja ihmiskunnalle hyviä lakeja ja päätöksiä

Jos pystymme tekemään tämän kerran, sen jälkeen Me Maailman Kansalaiset tulemme johtamaan maailmaa, eikä poliitikot.

Parhaiten tämä sähköposti kapina lähtee liikkeelle, kun joku kuuluisa kansainvälinen elokuvatähti, muusikko, urheilija, vaikuttaja, organisaatio ja/tai valtionpäämies tulee sen tukijaksi ja kerää joukon vaikuttajia, jotka kaikki levittävät ideaa faneilleen, sekä mediaan. Tämä ei tarvitse kuin yhden oikean henkilön. Tämän jälkeen muissa maissa niiden omat vaikuttajat ja tähdet ottavat sen omakseen ja näin se leviää kautta maapallo todella nopeasti.

Jos me emme ole valmiita tekemään tätä pientä elettä; lähettämään muutamaa sähköpostia ja painostamaan päättäjiä maailman hyvinvoinnin eteen, sitten me ansaitsemme elää tässä nykyisessä kaaoksessa, kun me voisimme kaikki elää kauniissa paratiisissa.

Let's do it, let's finally transform the world!

Timo Ylä-Soininmäki

http://suomenystavat.org

toimisto@suomenystavat.org

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Suostuisiko USA tähän sehän vähentäisi heidän nykyistä valtaa maapallolla.

Käyttäjän TimoSuomi kuva
Timo Ylä-Soininmäki

Sorry etten vastannut aiemmin, en saanut postiini viestiä, että täällä on kommentti odottamassa.

Ei suostuisi, kuten ei myöskään Kiina tai Venäjä ja muutama muu pieni terroristivaltio tai jotkut arabimaat.

Mutta mitä ne voi jos 190 muuta YK:n jäsenvaltiota vaatii YK:n uudistusta?

Ne voi yrittää pelotella jne. mutta ei ne voi määrätä miten YK toimii, jos kaikki muut haluavat sitä muuttaa.

Ja Amerikkalaiset itse ovat täysin kyllästyneitä maksamaan kaikki sodat jne. joten kansalaiset painostaisivat poliitikot hyväksymään YK:n uudistuksen.

Käyttäjän TimoSuomi kuva
Timo Ylä-Soininmäki

PS tässä on suomeksi PDF: http://suomenystavat.org/yk-ja-maailmanrauha/

Ja tässä täydempi PDF englanniksi, jossa myös FAQ osio: http://suomenystavat.org/un-and-world-peace/

Toimituksen poiminnat